• Csigu
    Hát igen, az egyetemi oktatás. Én is egy egyetem padjait koptatom, több száz hallgatótársammal együtt és sajna még fogjuk is pár évig, de nem azért, hogy annyira hülyék lennénk. Meg kell mondjam nem feltétlen azok a "legokosabbak" akik 3-4 év alatt végzik el. És a programozás a főtárgy, nem érdekli őket, ha mondjuk te hardver irányba mennél azért C-ből légy profi, és ahányszor megbuksz annyi év csúszás...(keresztfélév nuku).De heti 80 perc alatt, kb 10-15 hét alatt sajátíts el minden alapot, majd szintén ennyi hét alatt heti 40 perc! gyakorlat jut aminek végére szinte mindent tudjál. Nem baj h 1 órán még egy komplett program megírására se jut idő, vagy az anyag vége lemarad, majd te megtanulod otthon vagy ahol akarod. És akkor hülyék az emberek már 3* 4* veszik fel a tárgyat? Vajon miért?? Arról nem is beszélve, hogy 3. vizsga után repkednek az ezresek, meg a 3. tárgyfelvétel után is, gondolom nem kevés örömet okozva nekik.. És ahogy itt írta is valaki, még nem elég, hogy ezzel küzdködsz tanuljál 5féle matekot, egy kis jogot, termelésmenedzsmentet , mert ez annyira kell ide infóra ráadásul olyan szinten, mint a gazdászoknak, egy kis villamosságtan, mint a villamosmérnököknek stb..Csoda ha elmegy az ember kedve? Imádom az infót a mai napig, de az egyetemen olyat még nem igazán tanítottak eddig, amiért idejöttem és érdekelne. Arról nem beszélve, hogy az éveid alatt egy kábelt nem dugsz be ,(max ha az egér kicsúszik :)) egy hálózatot nem építesz fel. No gyakorlat. Elkezdtem tanulni külön tanfolyamon a Cisco-t, CCNA vizsgák, és már kb 3-4 gyakorlat után úgy éreztem több hasznos dolgot(felhasználható), mondtak mint az egyetem 1 év alatt. Na szóval ennyit tudok mondani és mindenki gondoljon amit akar..