Doink#15
"Ők arra hivatkoznak, hogy az oldal nem pusztán egy internetes kereső szerepét tölti be, ennél jóval vastagabban benne van a kalózmásolatok gyors terjedése miatti iparági veszteségekben."
Az illegális tevékenységet elősegítő közvetlen rendszert kell megszűntetni, jelen esetben az Internetet! Az internet se csak egy hálózati szerepet tölt be, hanem a lehetőséget az illegális letöltésre.
Sok sikert kívánok nekik hozzá, persze utánna a LAN-okat is mert ugyan az a szituáció, de ha már itt vagyunk akkor a pistibácsi gépét is mert tud fileokat olvasni/írni --> másolni, ideje a gépeket is kivonni a forgalomból.
Sok sikert a Nagy Melóhoz
Bár lehet hogy 1 reformal jobban járnának a kedves illetékesek/jogvédők akik ugyanúgy nincsenek tisztában a szerzői jogokkal [kimernek olyat jelenteni hogy "szerintünk ez a törvény azt jelenti hogy..." és akkor én honnan tudjam ha azok se tudják akiket ezért fizetnek?....szerintem meg nem azt jelenti!]
Kérdezem én mirefel kellene egy torrentoldalt bezárni ami ugyanúgy csak helyeket tárol mint a google? <bár attól nemfélek hogy a google nemtudná őket lepénzelni>
Ja és: Kedves drága illetékes jogvédőink legális dologért is szedik jogdíjat [mert az tévedés hogy ha beviszed a legális tartalmú henger DVD-t akkor visszaadják a rá kirótt jogdíjpénzt...kiröhögnek és eltessékelnek]