zLk#51
Ez egy akkora faszság már ne haragudj.
Én is szeretem amikor a sok Linuxkocka köpködi a wint. Nem értem miért nem tudtok belenyugodni hogy a világ 90 akáhány százaléka a wint használja?!
Hogy miért? Egyszerű a képlet.
Azért mert ez biztositott előbb egy könnyen kezelhető (felhasználóbarát) GRAFIKUS felületet!
Nekem ne mondja senki hogy könnyebb kezelni egy linuxot mint egy wint. Lehet megvannak a maga hibái a csicsa miatt, de ezzel együtt kell éni. Szrencsére a lyukak befoltozásra kerülnek előbbutóbb.
Csak TI linuxosok nem látok mást, csak csicsát benne. Az a kicsi réteg aki linuxot használ(gondolom nagyrésze programozó), és csak parancssorokat lát egész nap annak tényleg nincs szüksége winre.
Kérdem én, miért kell folyton köpködni a wint?
Az idősebb korosztályban élőkkel még a wint is nehéz megértetni, nemhogy a linuxot.
És ahogy avman irta, az idő pénz. Nem mindenki ér rá egész nap kockulni, hogy kitanulja a linuxot.
Ja és a játék témához szóljak már hozzá mert nem hagy békén a gondolat, hogy Cleanx barátunk szerint indenki csak mmo-zik.
"Ecsém" lehet hogy a te szűk kocka barátiköröd csaa mmo-zik, de idén kijött egy jó pár frankó game is lásd Crisys, CoD4, UT3..stb.
Amugy meg szerintem a hardwer vonal is azért fejlődik ilyen ütemben, mert a játékipar tuszkolja előre.