• sathinel
    ez csak 1 játék (igen mmo és akkor mi van?) és még van sok másik amiért mutattam a weblapot ahol megnézheted de nézhetsz mást is. PS2 óta hallom ezt és azt hiszik a konzolosok azóta, hogy feltalálták a spanyolviaszt. Nézz még kicsit szét más honlapokon is ha nem hiszed. Pl miért is kelett billentyűzet, egér a ps3-hoz, és más konzolokhoz? Mert fps-ben nem lehet összeengedni őket egy pc-s társasággal mert halomragyilkolnak. Pont ilyen kis dolgok miatt kezdenek egyre több mindent átvenni pc vonalról. És kicsit nézz szét a régi gamék közt pc-re. 4-5 gomb, és irányok elég voltak mint a konzol gamék nagyrészét ahogy irányítod. Itt kb 10 éves shoot em up játékok hasonlítanak ezekre. Az mindegy milyen csicsás grafikát raknak alá. A konzol akkor lessz ellenfele a pc-nek, ha átveszi funkcióit, és fejleszthető lessz könnyedén. Pl cyberpunk könyvekben a számítógépek nagyon hasonlítanak egy konzolra, de kb úgy fejleszthetők mint a pc. +Procitkkal, memóriával, stb. Nagy hátránya hogy 1 év és a pc mindíg lehagyja a konzol teljesítményét. Valsz te csak játszani akarsz. De sok ember ezen végzi az adóbevallást, banki ügyeket, dolgozik, tanul,stb. és melette játszik.

Nézz szét az oldalon amit mutattam. Kb annyi pc-s game van előzetes mint amennyi ps3, és xbox360 együtt. Ha ez szerinted nagy visszaesés akkor ok.

Itt egy kis teszt pl oblivion hogy néz ki xbox360, és pc-k közt . Itt még középkategóriának egy 6600Gt-vel van összehasonlítva amit éppen csak lehagy. ) manapság ez a kártya inkább alsó kategória.
    xbox 360 vs PC
    Itt pedig egy videó ami ugyanazt a gamét futtaják pc-n, és xbox360-on. Hát engem nem győzött meg a konzol.
    shadowrun xbox360 vs pc