• avman
    és 2002-ben, mikor indult a cég, hol volt desktop fronton a linux? erre akkor azt mondtam, és ezt ma is tartom: bazd meg a parancssorodat.
    megkérdem újra, miért álljak át egy kifizetett rendszerről egy ingyenesre, vagy minek vigyek bele linux disztribet, ha már évi pár 10k-val megúszom a szoftvereket?
    2-3 éve próbáltam utoljára. aztán végleg rájöttem, nekem nem éri meg. sem időben, sem anyagilag. és nagyon sokan gondolkodnak így, kicsiben és nagyban is. nem biztos, h azért, mert ostobák és hülyék, sőt. szóval a wint választani a linux nem biztos, h mindig annyira megéri.
    ettől függetlenül nem értek egyet, h állambá már ms-t és nem nyitott dolgokat használ, vagy pl. a campus licenccel, de azt is utálom, mikor otthon bohóckodó linux kockák jólmegmongyák a frankót, h mi a jó nekem...
    mellesleg nekem senki ne mondja, h van olyan linux disztrib, ami magától megy, annyira felhasználóbarát, h még a seggem is kitörli. néha leszedek live dvd-t mindenféléből, mert kíváncsi vagyok, a csicsa meg soha nem érdekelt, egyik oldaltól sem.