IMAX
-
OMax #50 En voltam, megneztem a Melyseg titakait, oszinten megmondva, nagyon gyengenek tunt nekem. Voltam kb 5 eve, Londonba Imax moziba, na az mas volt. Ott az egesz ugy kezdodott hogy kb 10 perces bemutato volt a mozirol, megmutattak hol vannak a hangszorok, a vaszon mogott is bla bla, tenyleg erdekes volt, mikor azt mondta hogy: And here is the baaaaaaase, es remegett rajtad a ruha olyan mely volt. Nalunk, 1 kis csaj a sakorba felolvas egy szoveget, tiszta bakisan, hogy ez itt az imax mozi, es most ezt fogjak latni stb. Tovabba, a film nekem tok homalyos volt, meg kell mondani az igazat nem igen latok 3d-be, de itt nem csak ez volt a gond, ha egy szemmel neztem akkor is homalyos volt, pedig akkor csak az 1ik vetito altall vetitett kepet kellet volna csak lassam. Es mindemelett nagyon halk volt az egesz. Igaz melyseg titkai, nemigen volt mit ordibaljon, de halk volt igyis.
Azt banom nagyon hogy nincs sima nem 3D-s film, hogy tenyleg lassuk milyen jo minosegu is az egesz. Amugy a szemuveget nemlehet elvinni, kijaratnal bisztonsagi or + lopasgatlo kapu.
Most hetvegen elnezek a T-rex-esre is hatha ez jobblesz.
Ha valaki mas velemenyen van akkor, irja meg o is, lehet csak en vagyok hue. :)