tomcsa4#7
Nah ez lemaradt és nem leeht itt szerkeszteni a kommenteket: evvel az ijesztgetéssel csak rövid ideig érik el céljukat. Mert az embermeghajjlja, hogy majdnem 50%os a veszteség és akkro egy pillanatra meghökken és elgondolkodik. Igenám, de azt is mérlegeli az "ecceri" polgár, hogy mit is kap a pénzéét ma! Ötlettelen játékkat, ráadásul rövidek is (kivétel RPG és TBS). Filmeknél meg beülök a moziba és kész, az nem drága (500-700 forint csak),de 2007ben 5 filmen voltam csak, annyira "érdekes" volt a választék. Mérlegel és határoz: nem kell nekem ezek a vacakok ennyi pénzért. Szóval leeht még csak többet ártanak, mint amit nyernének.
Én külföldről is a kdvenceimet veszem meg csak, nincs sok és nem is mai játékok, inkább régebbiek! Oké elismerem, egy játék fejlesztése több év (még a gagyiknál is) és nem kevés pénzecske. De mi a faszért csinálnak ennyit? Ráadásul ilyen rövideket. Pont az ellenkezőjét kellene! Oké, néhány új játék itthon már 7990FTről indult, ez a tendencia tökéletes. De! Kevesebb és igényesebb játékot és a fejleztőktől/kiadóktól meg korektebb hozzáállást. Mert ma az a divat, hogy kiadjuk és majd peccsel kijavítjuk. Ami játék nem vihető végig alapjáraton (peccs nélkül) meg se eszem, legyen akármi (pl The Witcher). De látom, leginkább filmekről volt szó, bocsi az offért!