• Darth Sith
    1. Az openoffice egy nagyon jó kezdeményezés, DE, tudás szintjén még mindig kb az office97 szintjén stagnál. Továbbá olyan mértékben zabálja a gépet és lassú, hogy az elmondhatatlan. Gondoltam anno, hogy ez csak egyéni probléma, ezért több gépen is feltelepítettem, amelyeken korábban MS Office is futott win alatt. Lemértem az időket, és néztem h mennyit eszik, és ugyanazon a gépen (4gépen próbáltam) mindenhol többet evett mint az MS office és lassabban töltött/futott. Mindehez pedig sokkal kisebb tudással rendelkezik mint az MS office.
    2.Csak nekem van az az érzésem, hogy kb miliméter pontosan az MS office GUI másolatát használja? mert legalább az ikon elrendezés lenne máshol, de még azok is egy az egyben le vannak másolva. Pedig tudtommal, ez nem feltétlenül a titkárnőknek készül, akik sosem láttak MS Office-n kívül mást, hanem hozzáértőbb guruknak is, hiszen linux alatt fut, amit meg azért nem az 1bites user-k használnak. Akkor miért koppintják ilyen mértékben? Mindig azzal jönnek emberek, hogy így egyedi, meg úgy egyedi, itt ezt nem tapasztalom. Félre értés elkerülése végett, magam is használok linux-t jópár éve, de valahogy az OO-t sosem tudtam megszeretni, valahogy mindig kilógott a sorból nálam.