ohh hogy guvvadna ki a szemük.
Azér mer valami fanatikus terrorista gyogyós csökkent értelmélyűt mutogatnak a tubon már be kell zárni.
Szerintem meg őket kéne bezárni abba az országba, oszt leoltani a villanyt.
Az frankó meg jó dolog volt mikor nemtom hány száz éven át terrorizálták europát, bemásztak ide magyarországra is.
Az is frankó volt mikor csak úgy területszerzés végett kiírtották az örmény fajt, több millió embert pár nap alatt "system of a down"
Az is frankó dolog hogy ők a muszlimok és ha nem hódolsz be a vallásuk előtt akkor lehentelnek mert a vallásuk szerint ez kötelességük, mert harcolniuk kell meg gyilkolniuk az istenük vallásáért.
Én úgy érzem hogy akkor lennénk korrektek ha gyorsan intézne a világ egy jó kis megelőző csapást a törökökre, nemhogy beléphetnének az eu-ba mindenkit végkép eltörölnék törökországban. Ezek nem valók a föld életközösségébe mint ahogy a terroristák sem.
Én azt szorgalmazom hogy mielőtt még atombombát nem kezdenek ezek is gyártani gyorsan egy megelőző atomcsapással hárítsuk el ezt a baljós háborús jövőképet.
Lásd iránt.
Most hogy atomprobramja van, már ők a kemény gyerekek és itt fenyegetik nyiltan a föld népeit hogy nem úgy vannak a dolgok ahogy a békés országok azt elképzelik, ha sértve érzik magukat bármikor szétkenhetik az arcunkat.
Múltkor valmai kis csónakkal baszogatták az usa hadi flottát meg azzal viccelődtek hogy fel fognak robbanni. Mindezt csak viccből, minden előzmény és ok nélkül.
ÉS ilyen embereknek van atombombájuk.
A kurva fa*ba má.