• Frayer
    #10
    ohh gecc*, miért nem húzzól át törökországban és nyalod ott a törökök szaros valagát?
    Hát te nem tudod, hogy a török nép a magyarok örök ellensége? Ezek a barmok el akarták venni tőlünk az országunkat, csak akkor még voltak igazi magyarok az országban és nem adták oda, harc nélkül, nem úgy mint most. De az még a dicső magyar multban volt.
    Aztán ha olyan jó gyerekek akkor azt mivel magyarázod hogy hentes módjára kiírtottak egy fajt?
    Tudod, nemrégen volt az örmény genocidum, egyszer megcsinálták a világháború idelyén hogy mivel mindenki el van foglalva, nem veszik észre, hogy egyszer csak eltünik egy ország a keleti régióban.
    Hát akkoriban nem nagyon értek rá ilyesmivel foglalkozni a világban.
    Megcsinálták akkor, aztán később volt egy kis ejnye bejnye, meg megigérés hogy soha többet nem tesznek ilyet. Meg ők maguk sem értik hogy történhetett ez meg, biztos valami hiba miatt halt meg az a pár millió ember, nők és gyerekek is. ejnye bejnye, legközelebb jobban figyeljetek oda fiúk.
    Aztán most itt a 80 as években megint lehentelték még azt a kevés megmaradt örményt is. Megint értetlenül néztek a trökök, hogy biztos megint valami hiba volt a gépezetben. Ők nem akartak megölni több millió embert, véletlen volt.
    Mindegy hogy hány millió katonájuk van a nátóban, leszarom, nem az az érdem hogy hány katona hány embert gyilkol meg.
    A világ már ismeri ezeket a gyogyósokat, tudjuk hogy ezek úgy gondolkoznak hogy mindenki JOGOSAN ÉRDEMLI MEG A HALÁLT aki "hitetlen" azaz nem az ő vallásukat gyakorolja, tehát aki nem mohamedán azt dicsőség megölni mert akkor a paradicsomba jutsz 40 szűzzel, meg egyébb porno filmbe illő dolgokat művelhetsz velük gruppenben. Egyszóval ezért a meséért robbantgatják fel magukat az elmebetegek.
    Idő kérdése és ezek megfognak indulni felénk, majd meglátjátok, már most is nagyon erős az ellentét ezek között és a normális emberek között.
    Vannak ilyen utcai videok,hogy milyen ramazurit le tudnak vágni az utcán amikor nem tetszik nekik valami.
    Hiradóban volt hogy valami lapban megjelent mohamed karikaturája és meg akarták ezért támadni azt az országot, egy rakat hívő balhézott az utcán ott ordibáltak meg stb stb, aki néz tvt, tudja mi van ilyenkor, meg nyiltan megfenyegették az országot hogy küldik a terroristákat.
    Aki ezekkel egyetért az vagy bolond, vagy terrorista, vagy csak egyszerűen gonosz, utálja az embereket.