• floatr
    #262
    Te még ezt is képes vagy félreérteni?! Nabazz...

    a 184-hez meg a többihez:
    Te arról akarsz vitatkozni h én mit látok, vagy mi érdekel??? Mi vagy te bakker, szemész és pszichiáter egyben. Térjél már magadhoz, és elemezd ki magadat is egy kicsit, hogy te mit hogyan látsz, és mi érdekel, és mit hogyan fogsz fel.
    Szerinted mi alapján mondok valamit? Akkor mégis alapból mindenki hülye, vagy akkor magyarázd már meg h hogyan nem mondtál magadnak ellent...

    Egyrészt hogy jössz te ahhoz h ha valamit nem fogsz fel, akkor máris a másik lelki/értelmi/egyéb képességeit veszed célba?

    Másrészt elmondtam a véleményem h miért hagy ez az egész nagyjából hidegen, de elmondom mégegyszer a gyengébbek kedvéért: nem ekörül forog a világ. Vannak emberek, akiknek ettől khm... áll a zászló, szerencsére az többségnek ettől többre is futja. Ez is csak egy hype a sok közül, amibe azért akarják belekergetni a kütyümizériás embereket, mert pénz beszél, amit te fizetsz ki. Hát nosza. Volt nagyképcsöves mánia, projektormánia, divx mánia, házimozi fever, plazma majd lcd őrület. Most a Sony próbál hype-ot kelteni, és erőltetni minden médián keresztül, még azt is h valamelyik kiadó prominens embere éppen feléjük biccentett először egy konferencián, és nem a Toshiba salesei felé. A kütyüman meg szépen eszi megfelé. Látom, te eszed szépen...

    Szted ha valaki megunja a folyamatos mizériakeltést egy téma körül, akkor az depresszió. Értem, akkor leszokni a drogról/dohányról/alkoholról is befásulás, mi?

    (A projektort pont nem akartam felhozni, mert talán ha a háztartások pár ezrelékében ha van, és azt is inkább egy-két "mozifilm" megnézésére használják, mint sem mindennapi tévézéshez. Ja, de vondd kétségbe nyugodtan ezt is, hogy honnan veszem :)

    Így látatlanban -- meg pár korábbi vitánk alapján -- el tudom képzelni akit említettél, az is inkább megúnta ezt a fajta "vitát", és nagyjából kullantott inkább visszaírni, mert tudta h felesleges. Na így vagyok ezzel én is.