• DJ Boss
    #260
    Erre értettem, h nem gondolod komolyan: kicsit itt is másról beszéltünk, nekem az volt a hajmeresztő, hogy egy szenzorra vetített képet interlacedként lehet lekapni.

    SDben milyen módszerek vannak? Minden 2. sort olvassuk ki csak? Butaságnak tartom, miért nem mindet, és akkor már p. Inkább kiátlagolják? :) Vagy épp ráéreztem, és így tudnak pben is azok?

    Én úgy vettem ki a leírásokból, hogy a High Definition Video-t (és audiot) támogatják a HDDVDk és Blu-rayek, abba meg beletartozik a 720p50/60 is. Remélem, igazam van.

    Keresgélek akkor 1080i50 után, mostmár felkeltetted az érdeklődésemet... Eddig nem foglalkoztam különösebben a mozgásoknál a "framehiánnyal", csak elkönyveltem, h nincs elég, ez van. Neked milyen forrásod van? Valami TVműsor? Mert ugye megbeszéltük, h csak a "házon belüli" dolgaik lehetnek egy TVnek interlacedek 50 field/seckel... Épp ezért adott felvett anyagot lehet nincs is értelme _nem_ fele fps-sel p-be konvertálni, hisz úgyse tartalmazott több infót. Azt meg honnan lehet tudni, hogy a TVtársaságnak hogy van meg az anyag... :)