• floatr
    #244
    Nézd: ha neked az a királyság h űbermájer felbontású filmet néznél, és bár megteheted és vehetnél elsőosztályú minőséget, mégis a 19 colos monitoron nézed az ágy végéből elterülve... senkise sajnálja tőled.

    Ha szted gáz egy olyan szolgáltatás, ami online tékaként párezer filmet kínál nem tűéles képpel de mondjuk megfizethető előfizetési díjjal v egyszeri tételekkel, akkor lehetsz szájjal állatinagy, majd elmész aztán megveszed magadnak otthonra jól. Külön örülök h ennyire igényes ember vagy, télleg. Mondjuk 7-8 évvel ezelőtt lehet h énis a pixelek, és a tömörítési hibák ellen tüntettem volna. Ma már azt mondom h b.mindegy. Egy idő után rájössz h egyik film olyan, mint a másik, megnézed, megy a szekrénybe, örültél neki pár órát, szevasz, jön egy másik, ami "nagyot üt" és "qva jól néz ki hd-ben", annak is örülsz, aztán alszol egyet... és szépen lassan belepi a retek az összeset. Néha megsimogatod az igényes gyűjteményt amire kiadtál egy valag pénzt, aztán ennyi. Még most sem hiszed el -- igaz-e -- h mennyire hullamindegy egy ponton túl a felbontás, meg a tömörítés?!
    Majha olyan árban lesz lejátszó/felvevő/lemez talán akkor lesz értelme, bár addigra ki fogja ütni az kölcsönzés, és a társzolgáltatás. Pár dologra biztos érdemes lesz használni, de nem fogja megváltani a világot (ez sem).

    A vita onnantól kezdve lett parttalan, h meg sem próbáltátok megérteni miről brummogtunk. Ti arról beszéltek h látható a difi és h szétélvezi rajta magát az ember, mi arról h nem igazán lényeges. Erre felb.sszátok magatokat h hülyék/retardáltak/vakok/parasztok stb vagyunk. Szerinted nincs veletek valami kis lelki gond?