• dez
    Szal többért adja a MS az olvasót, mint a Toshiba az lejátszót? Érdekesen hangzik. Ha így van, akkor tényleg mindegy.

Jó, most akkor biztos csak azért hoztam fel, hogy ezen offoljunk, hogy mikor mire válaszoltál vagy sem. Eleve ha már arról beszélsz, nem láttok számottevő különbséget az SD és a HD között, alap, hogy leírd magadtól a körülményeket, ne kelljen már mindent úgy kihúzni belőled. Oké, a tévé benne volt az aláírásodban, de a többi tényező nem. A #82-esben kérdeztem meg először, milyen távolságból nézitek (meg a tévét, de azt most hagyjuk). Nem válaszoltál. A #115-ben ismét megkérdeztem a tévét, és hogy milyen felbontású film. (Azt elfelejtettem újra leírni, hogy milyen távról, de nyilván továbbra is kérdés maradt.) Ezekre válaszoltál, de a távra megint rá kellett kérdezni (#124), hogy végre valahára kiderüljön. :) De azt itt még mindig nem jutott eszedbe magadtól közölni, milyen formátumú is az a film, külön ki kellett sakkozni.

Lehet, most már átálltak VC-1-re, korábban a WMV9 ment.
    Megnézek majd 1-2 ilyen VC-1-et. A jóságával fordítottan arányos a látásod jósága! :)