"Miért lennék ellenérdekelt a Panasonic termékek iránt?"
Ugyanazért mint én a BLuRay iránt.
"Ez kicsit más, mint hogy neked Xbox360-ad van, és így ha műsoros lemezen akarnál HD-s anyagot nézni, HD_DVD-n tehetnéd meg,"
Miért? Bármit vehetek! Miért gondolod hogy én bármit konzolra akarok kötni? Egy asztali Toshiba DVD lejátszó ráadásul olcsóbb mint az xboxhoz a hddvd drive, ráadásul ez utóbbi nekem túl pécés biztos nem rakosgatnék ott egy ilyen külső vakert. De vehetnék BluRay asztali lejátszót is nem? Vagy az tiltott? 59e forint a Samsung asztali BluRay lejátszója. Vagy vehetnék a PCbe BluRay irót 99e forintért. Sőt az xboxhoz most készül a külső BluRay drive (ami nekem nem opció). Szóval ezt továbbra sem értem, hogy az xboxnak mi köze van ahhoz hogy ellenérdekelt vagyok a BluRay ellen. Ráadásként mivel ps3ad van ellenérdekelt vagy egyébként a Sonyn kivül más LCD tévé gyártójában. TÖk ugyanez. Sőt a Wii tulajok ellenérdekeltek magában a HDben mert nem tudja a készülékük. (Az nálad nem számit, hogy ez mellett lehet FUllHD tévéje is)
"Mit nem volt világos korábban pl. azon a kérdésen, hogy milyen messziről nézitek, hogy többször fel kellett tennem?"
Rögtön irtam hogy 3-3,5m
"Nem feltétlenül. WMV9 is lehet. Én egy darab VC-1 enkódot sem láttam még pl. torrenten, WMV9-et annál inkább."
Hm én még utóbbit nem láttam, de tessék néhány .nfo: