fourgee#33
"ja külföldön vagy, ha még ott is a neten jár agyad a csajok meg a sör helyett menj be egy netcaféba és élvezkedj, vaze órát sem hordok, nemhogy f@szom laptoppal szaladgáljak. (balatoni házban meg ott a régi pé3-as asztali)"
Külföldön volt 1 hetem, hogy nem tudtam felmenni internetre, és pont akkor maradtam le egy jó munkalehetőségről, mert nem tudtam figyelni a hirdetéseket... Abban a pillanatban még egy félmilliós notebook is jó befektetés lett volna, ha nem maradok le róla... :S
Lehet hogy ez manapság szégyen, de bevállalom, én nem félrekúrni megyek külföldre, hanem dolgozni. Így a kinti nők nem érdekelnek, a sört utálom, a haverokkal mindig valami töményet iszunk. Mivel vannak rokonai is Magyarországon, ezért valahogy tartani kell velük a kapcsolatot. Most vagy bemegyek az olcsónak hirdetett de drága netcaféba, vagy ott a notebook - amin a felvett videóimat is tudom szerkeszteni -, és azon keresztül telefonálok haza INGYEN. Nem egy 40 éven felüli ismerősöm van, aki itthon qrvára leszarta a számítógépeket, kint meg azért vett notebookot, mert ingyen telefonálhat rajta, bármikor amikor akar. Akit nem érdekelnek a mobil gépek, az minek olvas el ilyen cikkeket?
Ha sok pénzed van, szórd el netcaféban, meg pl. ha repülőjegyet kell venned, azt is onnan csináld, ott add meg a bankkártyád adatait, hátha más is húz le róla pénzt...