• fourgee
    "Az Asus EeePC tenyleg rossz helyen all egy iPod Touch es egy 14" belepo szintu notesz kozott. Az Ipod Touch-nak mer mar van levelezo programja is, nehany uj alkalmazas mellett amit az Apple a napokban jelentett be. Egy 14 colos noteszt meg mar 1.6 GHz-es procival tudsz venni, bovitheted a memoriat, merevlemezt ha akarod."

Régen hülyeségnek tartottam a notebook-okat, úgy gondoltam hogy elég egy asztali gép, meg majd egy PDA-val milyen jól elleszek. Volt szerencsém 3 hetet távol tölteni országunktól, ahol hirtelen rájöttem, hogy mennyire fontos dolog az internet, meg a mobil gépek. Úgy voltam vele, hogy minek notebook, hiszen ott a PDA. Na igen. Próbálj meg egy érintőképernyős, billentyűk nélküli gépen 30 percig chatelni msn-en, meg megírni egy hosszabb levelet... Vegyek notebook-ot? 15,4"-os gépeket lehet már olcsón kapni, de azt nem lehet lazán "bevágni" a hátizsákomba, mert azoknak elég rendes a méretük... A megoldás a 12" vagy az alatti gép. Nézegettem a 12"-os Acer és egyéb gépeket, Acer megoldása tetszik, de hát 220 ezer forint... Ha döntenem kellene hogy 12"-os Acer 220-ért, vagy mondjuk az Asus megoldása 10"-on 120 körül, akkor igen csak elgondolkodnék az utóbbin.

Elég furcsa érv az ipod touch mellett ez a levelezőprogram téma, hiszen a Windows alapú PDA-ra van 1000 féle levelezőprogram, mégsem szívesen használom mert kényelmetlen.