• creative69
    Gabr!

Ne nevezz a barátodnak te gyökér mert hányok az ilyen beképzelt férgektől örülnék, ha egyszer szemtöl szembe találkoznánk nem lenne ekkora a fejed. Egyébként látom szövegértésből egyes voltálk az iskolában. (többek között) Szóval a belső dolgozók privilégiuma azaz kiváltsága vagy kedvezménye hogy nagy sávszélességet kapnak ennél jobban nem tudom a szádba rágni te barom. ha pedig az IQ-d összértéke nem éri el a 20-at akkor ne szólj hozzá. Tudod a jobbf*sz meg a balf*sz esete... mindkettő felál de te még hozzá is szólsz. Mielött finoman belemászol másnak az arcába tanulj meg olvasni mert úgy jársz mint a 12éves késelő csak téged nem a románokhoz hanem a majomketrecbe toloncolnak vissza. Mindenesetre a technikai dolgokhoz (maradjunk a tv-nél) még mindig nem tudtatok hozzászólni, úgyhogy valószinüleg én vagyok a takarító szintjén kedves herrherry:) Lehet szídni de majd akkor kezd el te is gabr mikor már tudod mi micsoda a technikában addig csak dobálózol a szavakkal és érdemlegesen nem tudsz semmit felmutatni ez a nagy büdös helyzet az ilyenekre szokták mondani, hogy hang ember. Szóval nyugodtan magyarázz tovább meg mehet a megjegyzés, hogy mi van az ÁSZF-ben meg hasonlók de tudod az ilyeneket az íróasztal mögött álmodják meg kár, hogy nem tudok nektek belinkelni egy NHH-s mérőoldalt a szolgáltatások minőségéről meg a sávszélességekről de sajnos ez titkos mint az is, hogy gabr mely atomkisérlet végeredmény (gondolom a szüleid rendesen kiborultak, hogy gyereket vártak és te jöttél) :D NEVETSÉGES VAGY JA ÉS HANGEMBER és ha mindenáron szitkozódni akarsz állj a szemem elé és úgy tedd
    Köszönöm, hogy hozzászólhattam ehhez az oldalhoz de úgy látom itt nem az a lényeg, hogy az emberek valamit értsenek a technikához inkább, hogy beszóljanak egymásnak arctalanúl a gabr félék.