• creative69
    Kedves Gabr!
    Én nem szídtalak úgyhogy vegyél vissza a fejedből mert nem igazán értem mire vered magad. A másik, hogy amiröl H..lyeségeket írtatok a TV szabványok arrol már szó sincs. Egyértelmü, hogy nem értesz ezekhez a dolgokhoz mivel rögtön nekiálltál sziporkázni. Mitöl lennék irigy minden számitógépemnél megy a 20 mega ez a belső dolgozok privilégiuma és ha tudnál olvasni amit nem tudsz akkor elolvastad volna, hogy nem egy haveromnál hanem egy LAN NET-es házban láttam a hálózatot. Nyilván nekem kevés a hozzáértésem amikor te kezdtél el itt baromkodni:D nevetséges vagy Gabr. maradj csak meg ilyen monitorfejü okoskodó majomnak és legyél te is a vak fogyasztói társadalom része:D Egyszerüen nem értem, hogy min húztad ennyire fel magad, de te tudod én nem fogok ezen idegeskedni, nem érsz annyit, igazábol azt szeretném, hogy a technikai kérdésekre válaszolj ilyen lelkesedéssel, de látom ahhoz nem tudsz reagálni, az ilyen emberek szoktak mindent mindennel összekötni aztán mikor már nem megy semmi egyszerüen belehazudik a szerelő fejébe, hogy nem ő volt. :) Én ezt gondolom rólad, a te véleményedet már hallottuk.
    Food egyébként az 5mega 6rongy mig a t-birodalomnál a 4 mega 7rongy szóval sztem versenytárs.