"15 perc után vért sírtam és sóval hintettem be a merevlemez azon helyeit ahol a játék volt. Ráadásul a magyar szinkron is valami katasztrófa volt..."
A Witcher rosszul kezdődik. Egyszerűen béna volt az, aki szerint a Witcher sztorija azzal kell kezdődjön, hogy full amatőrként harcoljunk egy laza órát.
A Witcher a prológust követően LASSAN kezd beindulni, aztán a 2. fejezetben már megmutatja 1-2 szépségét, a 3. fejezetben már beindít, a 4.-ben már minden másodperce öröm, az 5. pedig a történet kiteljesedése.
Ez így tök jól hangzik, hogy tényleg van bevezetés, tárgyalás, befejezés, sőt pro és epilógus is, de a kezdet az erősen közepes. Emiatt sokan hagyták a francba... nekem meg életem egyik legjobb szerepjáték élménye, nyugodt szívvel sorolom a Lands of Lore, Kondor saga, Baldur's Gate, Fallout 1-2, TES saga, és Icewind Dale duó UTÁN.
Nem a legjobb közülük, de nagyon szépen illik a sorba.
A magyar szinkron nagyon nehezen emészthető ez tény! Talán 6-7 hang illik a szereplőkhöz a többi, eléggé hiteltelen.
De értékelni, támogatni kell!
Gyerekek... szaros 8.000 Ft-ért fullra leszinkronizált játékot adnak, gyönyörű tokban, vastag magyar kézikönyvvel, +1 bonus lemezzel, amin a játék kiváló zenéi vannak... a Witcher garantált 100 óra játékélményt nyújt, ha bírja a géped, akkor közel Oblivion szintű grafika.
Az utóbbi idők legkorrektebb kiadványa!