www.facebook.com
  • DJviolin
    #3
    Mindenben! :)

    Szabadon formálható profiloldalak: -Megfogsz egy ablakot, és a "megfogod és húzod" módszerrel oda pakolod, ahova akarod.

    Beépülő modulok (widgetek) támogatása: -Több ezer ilyen modul van. Például: Nekem van egy olyan modulom, hogy TV Shows. Ezt be tudom fűzni az adatlapomra. Egy tizes listán fel tudom sorolni, hogy mi nálam a top 10 tévé sorozat. Így mások tudni fogják, hogy nekem mi tetszik, és így én is tudni fogom, hogy mondjuk mikor adják le a Prison Break legújabb részét. Vagy van egy magyar fejlesztésű widgetem. A neve az, hogy IWIW profil. :) Lényegében ha rákattintanak, akkor elvezet az IWIW profilomra. :) És ezekhez hasonló több ezer ilyen kiegészítők vannak, amelyet gyakorlatilag bárki készíthet.

    Csoportok és networkok támogatása: -Leginkább a MyVIP Klubok rendszeréhez lehetne hasonlítani. Én például benne vagyok egy Hungary Networkben (megjegyzem kb. 30ezer felhasználó a tag :D) És egy Webizstán Networkben, ami a webisztan.blog.hu-nak a Facebook közösségi oldala.

    Plusz van egy üzenőfal a profiloldalamon, ahova bárki írhat hozzám.

    Plusz a képeket és videókat mappákba lehet rendezni. Ja, és a képeken mondjuk az arcokhoz kis négyzeteket lehet rendelni, amire ha rávisszük az egeret, tetszőleges szöveget tudonk hozzárendelni. Egy csoportképen nagyon hasznos, hogy kit-hogyan hívnak.

    És hogy nincs fennt sok magyar? Nemsokára lesz egy olyan fejlesztés, hogy a Facebook nyelvi modulja nyílt lesz, ergo bárki készíthet hozzá lokalizált nyelvet. :)

    Szóval, hogy mi is a Facebook? Jelenleg a világ legjobb közösségi oldala, amely kezdi lenyomni a MySpace-t is.