www.facebook.com
  • DJviolin
    #10
    Huuhhh mi ez a negatív visszhang a Facebook-ról emberek?

    #4 -> Lehet, na és? Gondolom már te is annyi helyen fennt vagy, hogy már hiába akarsz láthatalan lenni a rendszer számára. Már nem oszt, nem szoroz. :)
    #5 -> Akkor ha így nézzük, akkor IWIW utánzat a MySPace, MyVIP, PPL, Porkolt, meg az összes többi... De szerintem az is valószínű, hogy a Facebook azt se tudja, hogy a világon van az IWIW. :)
    #8 -> Ilyen hozzáállással nem leszünk sokkal többen a facebook-on. :( Egyébként hogyan indult el az IWIW, MyVIP, PPL, meg az összes többi. Volt fennt egy karesz, aki meghívta a többit. A Facebook-on is lehet embereket invitálni. :) ha ez neked problémát okoz, hogy nincs fennt senki, akkor invitálj. :) Egyébként amikor felmentem Facebook-ra, két ismerősöm már fennt volt, igaz, azóta sincs több. :) De ha egyre népszerűbb lesz, ez változni fog.

    Egyébként megértelek titeket. Valaki ezeket a social site-okat netes telefonkönyvnek használja. Azonban vannak olyanok, akiknek nem merül ki ott az időtöltés az IWIW-en mondjuk, hogy azt böngésszük, ki melyik buliban mennyire piálta le magát egy fotós előtt, meg hogy a kedvenc állata a Bodri kutyája, hanem szeretnénk megtunni róla mondjuk összetettebb információkat. Melyik filmeket nézi, mennyire osztályozza az én kedvenc filmemet. Van-e olyan lány fennt, aki mondjuk szintén kapcsolatot keres, Kecskeméten él, és a kedvenc filmje a Pulp Fiction, és Vitorlázórepül. Ezeket mind tudja a facebook. Az IWIW pedig továbbra is az Internet Arany Oldalakja. Kár egy kategória alá sorolni a két oldalt. Nem egy célcsoport a közönségük.

    És még valami, ami nekem a legfontosabb. A Facebook valami olyat nyújt, amit az IWIW sohasem. A Regisztráció megér egy külön misét, na meg a kezelőfelület is. Ergo az üzenőfalas szófosó diszkós dumagépektől védve van a rendszer. :)