slaci1#5
Valóban szép a Crysis, de mindenképp aránytalan a gépigénye maxon.
Gyuri12: énis lowon játszottam vele és szerintem úgy egy hulladéknak néz ki, semmiképp sem szépnek. Közepesen meg semmiképp sem szebb mint egy unreal3 motoros game maxon, és az unreal3 motoros játékok mennek maxon egy középkategóriás kártyán is (még simítást is tolhatsz).
Amit Tinman is írt, 3db 8800 ultrával 1900 valahányas felbontásban simítás nélkül néha beszaggat, a többi játékot meg maxon 2560-as felbontásban 16x simítással tesztelik és úgy kapnak 60+ fpst. Ennyivel nem szebb a CryEngine2 a Unreal3 enginenel, akármennyire is szeretné a Crytek.
A lényeg, csak ennek a játéknak kell kimagaslóan erős gép a maxon futtatáshoz, minden más játékot elvisz egy középkategóriás videókártya maxon (1280x1024-ben, esetleg némelyiket simítás nélkül), úgyhogy akinek nincs otthon FullHD TV-je vagy valami nagy felbontásra képes monitora, annak semmiképp sem érdemes egy játék miatt megvenni fél milláért a gépet. Főleg, mert szerintem ez egy egyszer végigvihető játék, a grafikája többet ér mint a sztorija - bár ez csak az én véleményem.