m4G1c#24
"Igaza van, a program jól skálázható, a programozók megdolgoztak a pénzükért"
Majdnem, de mégis egyes.
Miért?
Mert a hardvergyártóktól kapott pénzért dolgoztak meg. Az le van sz*rva, hogy mekkora példányszámban adják el a programot, ha megveszik a játékért a legújabb Nvidia kártyákat és 4 magos Intel procikat. (mert nyilván PC-re a legkönnyebb másolt játékot szerezni)
"mutassanak me egy ilyen jatekot, amelyikben ekkora szabadon bejarhato nyilt terek vannak es minden(!) oblyektumra(sic!) vonatkozik a fizika."
Majd' mindennap dolgozok a Reactorral, ahol azért látni cifrább dolgokat is,mint a krájziszban. (valós időben persze)
Lényeg a lényeg, ha nem lennél ilyen nagymenő játékos, akkor valszeg nyelvtan órán zsibbadtál volna, ahol megtanultad volna, hogy pl. a "szugseg" az "szükség".
"nem ertem ezt a nagy siras-rivast. anno a farcry miatt ujitottam be be a gepet, most meg a crysis miatt [...] lamak vegyenek konzolt" - hogy ki miért "láma", szerintem ne firtassuk.
"[...] amiben mai napig forgo fu sprite-ok vannak." - a szemetek, nem adtak ki egy peccset minden Source-os játékhoz, hogy megoldják ezt a hatalmas problémát??? Szégyen és gyalázat!