Saját Blog oldalak
  • cSuwwi
    #22
    minek saját szerver egy bloghoz?

    csomó blogszolgáltató van (freeblog, blogter, blog.hu, ...), kész megoldás, csak párat kattintasz és írhatod

    vagy

    tucatnyi tárhelyszolgáltató van, ha van pénzed a "hobbidra" fizetsz a jobb szolgáltatásért, ha nincs, akkor ingyenesre feldobod, ha "trendy" akarsz lenni 3-4 rugóért 2 évre regisztrálsz egy .hu domaint, feldobsz valami ingyenes blogmotort (vagy csinálsz magadnak, nem nagy szám), szedsz hozzá vmi skint vagy ha megy a css akkor csinálsz és kész. nem a dizájntól függ, hogy sikeres lesz-e egy blog, hanem a témájától. a specifikus (csak egy témáról szóló) blogokkal hamarabb be lehet futni, mert lássuk be, a kutyát se érdekli, hogy tegnap reggel mekkorát szartál (van aki ezt is lebloggolja :DD), ha jó témákról írsz és gyakran, lesz látogatottság ... so happy.

    sokan feladják pár hét után, mert senki se kommenteli az írásaikat, holott nem azonnal jelennek meg a keresőkben, a jó munkához idő kell (meg a személyes blog amúgyis egy napló, nem a kommentekért kell blogolni)

    én írtam egyet magamnak, fogjuk rá, hogy van látogatottsága is, de nem a kommentekért írok bele (igaz nem saját, hanem közös). az aláírásomban van a címe.