• Mice
    :)))) loller kombájn:)

igen, mondjuk a kulcs meg a macska valamerre erre van elásva: információ, nem pedig text...

van akinek tényleg az egész drót és wifikupac csak msn-t, blogot, és flamelést jelent postokban, de van aki már pl. arra használja, hogy pl. valami olyan dologról is infót keressen vele amelyre a környezetében sehol nem tudna rálelni

se könyvtárban, se szakfolyóiratban, se semmiben!

pl. tegnap az mta angol magyar szótár szélén kivételesen rámentem a hp hírdetésére (amúgy blokkolom őket adblockkal mindet) és a blade szervereknél olvasom: konfig: xy proci,mem, hdd ide,scsi, sata, sas

sas? mondom mi fene?

miután utánanéztem már megvolt, és rájöttem már régebben olvastam róla, de azért marhára kiváncsi lennék, hogy ha az msnemben fenn levő összes infókockát élőben és netkapcsolat nélkül kérdezném meg, hányan tudnák, hogy egyáltalán mi fán terem...

ott pedig ahol magas a netpenetráció a legkisebb eldugott faluban is, vérfertőzéstől debillé vált környezetben is alkothat valami egyedi és maradandót egy-egy fiatal, mert a net megadja neki a lehetőséget, hogy valamit kitanuljon, penge legyen benne, s ne pedig visszahúzza idióta, vagy anyagilag lerobbant környezete

de ez csak egyetlen példa a net használhatóságára...

bár biztos van sok negatív ellenpélda, de szerintem egy gazdaság akkor tud beindulni igazán izomból, ha az összes tagja full potenciáljával tud hozzájárulni a gazdasághoz, s nem csak a tehetősek, kik soxor csak fogyasztói a külföldi hipermarket-láncoknak és márkáknak...

szóval miért is lenne benne perspektíva...