Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • Tinman #820
    Kertes ház. Német juhász. 11 éves. Mindig meg tud lepni.

    Nagyjából 1 havonta olvasom le a vízórát, ami pontosan arra van, amerre még számos más dolog, garázs, autó, kerti csap, gyümölcsfa, etc.

    Honnan a francból tudhatta a kutyám ma, amikor kimentem, hogy leolvassam az órát, hogy azt fogom tenni??? Kijöttem ugyan abban a cuccban, amiben mindent mást csinálok odakint. Nem volt nálam semmi. Rám nézett. Elindult a vízóra felé, visszanézett, léptem ez alatt kb. kettőt és még mindig mehettem volna vagy 8 helyre arra egyenesen ment a vízóra aknához és elkezdte szagolgatni, mert tudta, hogy fel fogom emelni az akna fedelét és le fogom olvasni az órát.

    Bonus: Múlt hónapban megcsúsztunk, így nem olvastuk le az órát. Mondom: Havonta 1x szoktuk, de a legutóbbi 2 hónapja volt.

    Honnan tudta? Honnan a bánatból??? Jó persze idebent a házban beszéltünk előtte róla, hogy ki kéne mennem és leolvasni az órát, nyilván hallja. De nem hetente emlegetjük a "vízóra" szót, hogy ebből rögtön tudta volna, hogy az fog következni.

    Őrület. Iszonyú okos... lassan könyvet írhatnék a furcsa dolgairól. Mondjuk nagyon jóban vagyunk, engem ismer el főnöknek, mert mikor elhoztam kis pamacsként velem utazott egy fél órát, az én szagom érezhette először a családból és nyilván sokat is foglalkoztam vele.

    Azt már talán mondanom sem kell, hogy úgy olvas arcról, mintha nyitott könyv lenne. Még azt is megtudja különböztetni, hogy most éppen játékból nézek rá furán, vagy komolyan, vagy tényleg szomorú vagyok, vagy csak tettetem, stb. Hihetetlen.