H001.jpg
  • Strahd_
    #13568
    igen volt par arab aki a teruleten elt 1900 evek elott
    mint ahogy 1800 as evekben Jeruzsalem lakossaganak tobbsege Zsido volt es masodik vilaghaboru illetve 1946 utan az arabok meszaroltak a lakossagot
    arabok idoszamitas elottrol nehezen tudnal a helyhez kotni marpedig zsidok eltek ott azota is. Hamar osi arabokrol beszelsz.

    "palesztinok" palestine teruleten elo nem zsidok ra mondtak 1946 ensz hatarozat alapjan, de mint onnalo vagy ugy egyaltalan nep nem letezett. Szir, Libanoni Joran Egyiptomi es Szaudiakbol tevodott ossze akik a nemet angol zsido bavandorlok es a munka illeve jobb elet miatt mentek az adott terulwtre 1800+ os evekben. Vicces amugy mert a kereszteny arabok valahogy nem akarnak "palesztina" hoz tartozni sot sok Muzulman sem hacsak megnezed a sajat maguk alltal tartott nepszavazasi eredmenyeket.

    20 oldal kitoltest hol talaltad? ;) erdekes mindegy nem akarlak meggyozni abban a sfi tortenetben hiszel amiben akarsz ;) csak gondoltam megemlitem az ures "palesztinok" tortenelme muzeumot amit sajat maguknak epitettek EU penzekbol kb annyi haszna van mint a kisvasutnak bar az legalabb gyerekeket el tud szorakoztani.