ddt500#353
Pedig jól tennék ha rádelőznének. Akkor nem lennének azok a kis 8-10 autóból álló járműkonvojok a semmi közepén amik a baleseteket okozzák.
3 éve történ velem egy érdekes eset. A haverral lementünk Szombathelyről Keszthelyre. 600ccm-es yamahával. A 84-es főúton haladtunk olyan 130-140-es tempóval. Megelőztünk egy saab-os ürgét. Haladtunk továb ezzel a tempóval. Beértünk valami kis községbe (talán Ukk??) ezekről azt kell tudni, hogy a falu egyik szélétől átlátsz a másikba tehát kicsik. Lelassítottam 60-ra (széles utan sehol egy lélek) Áthaladunk a falun elkezedek gyorsítani erre mit látok?? Előz ki a saabos. (Nem kell a duma, hogy miért nem néztem a tükröt) Rögtön elengedtem a gázt és intettem neki, hogy menjen. Megelőzött beállt 120-ra erre én visszaelőztem. Közbe benéztem az ablakon, hogy ugyan mit is gondolt az egészről.
Természetesen kurva anyázott rendesen.
Na most szerintetek mennyivel mehetett az az ember lakott területen ha utólért minket?? Miért volt neki muszály előznie ha úgy sem ment olyan gyorsan mint mi??
Láthatta, hogy nem szarozunk. Vagy csak nem bírta elviselni, hogy valaki megelőzte??