• narumon
    #46
    "Kizárt, hogy 2006 végén nyereség volt rajta, és még 2007 végén sem valószínű."

    Vazzeh ird be a rohadt keresődbe. Ezért nem szeretek ilyen elvakult emberekkel beszélgetni (vitázni?) mert amit nem úgy gondolnak arról aztán lehet akármilyen hir akkor sem hiszik el, amit meg úgy gondolnak az meg akkor is úgy van ha csak a szomszéd Jani mondta.

    "szépen leolvasható, hogy nem is olyan rosszul szerepel a PS3, mint ahogy a boxosok megpróbálják beállítani, és mindjárt "felejtős"??? Ez szánalmas."

    Az a szánalmas, hogy a VGAChartzon le tudsz olyan számokat kérni ami szerint a Worldwide sales kevesebb mint a kontinensek összeadva.

    "Ez valami FUD? Semmi ilyesmit nem írtak - különben sem írnak le semmit, hanem grafikonok vannak. Nem is ismered, de azért fikázod?"
    Már hogyne irnának Sales alatt a szoftvereke alatt rögtön ott vannak a hardverek is grafikonmentesen számokkal. Akkor most ki nem ismeri? Majd mindjárt elő is keresem neked.

    "Csak annak mindegy (vagy próbálja elhitetni, hogy mindnegy), aki manipulációs célokra akarja felhasználni a számokat..."

    Mhm akkor ez mindenki? néhány elvakult ps3 fant kivéve? Egy játékkiadónak ugyanis csak az a lényeg, hogy hány potenciális vásárlóval számolhat és nem az érdekli, hogy az 1 éves előnyből vagy hátrányból fakad. Lásd Ps2. Nem azt mondják, hogy erre nem fejlesztünk mert ez csak 5 év előnyből származó szám... csak az számit hoogy 100M emberrel lehet számolni.

    "Csak éppen akkor már sokkal kevesebbet fog számítani pármilliós különbség."

    Ebben egyetértek, ezt soha nem is vitattam.

    "Egyébként meg, ha még növekedne is a számszerű különbség valamelyest (ami egyben azt is jelenti, hogy mindkettőből közel ugyanannyit adnak el), az arány mindenképp a Sony javára változik... Azaz, a kezdeti 10:1-től közelednek a 50:50 százalék felé."

    Ez ugyebár a matematika törvényszerűségei miatt csak igy lehet.