A komolyabb gépek körét én is ASUS alaplappal kezdtem (A7V333X), kersztanyámnak A7V8X-e van mai napig. Sajna 1-2 év után az enyém feladta, lett helyébe Abit NF7-S2, ami megintcsak nem bírta túl sokáig (bár ezt lehet a táp ölte meg, mert teljes alaplap-proci-táp csere lett belőle). Utána MSI, ezt most lecseréltem, mert az MSI bár Athlon64-et hajtott, de csak agp-s volt, amitől most megváltam. A boltban két alaplap között lehetett hirtelen választani ami kellhetett nekem ár-típus alapján: gigabyte és ASUS... gondoltam visszatérek a gyökerekhez, így az ASUS lap és ASUS EN8600GT mellett döntöttem... Hazaérve és jobban utánanézve a dolgoknak + fórumozók (PH + asus honlap) mindenhonnan az jött, hogy ez az ASUS már nem az az ASUS, ami régebben a v333-x-em környékén még volt... Ezek már búgnak, nem a legjobb alkatrészekből építik őket, a tervezésük sem a legjobb, stb... mondom nem kockáztatunk, így felhívtam a céget, hogy inkább akkor maradjunk a gigabyte alaplapnál és a gainward videókarinál... mondjuk ezek még csak egy hete vannak meg, de köszönik jól vannak, a videókari már tuningolva is van... lehet hogy nem lett volna gondom az asus lappal sem, de hamár ennyien lebeszéltek róla, akkor nem kockáztatok...