ZU Online (MMORPG)
  • Probatbicol
    #9
    Ez igaz. Nyilván nem lenne olyan lagos, ha nem Malajziában, vagy hol a túróban lennének az angol nyelvű szerverek.
    De amikor színvonalról beszéltem én nem a szerver latency-t értettem alatta, hanem a megjelenést, játszhatóságot, HANGULATOT amit képvisel. Meg a tendenciát. Pár évvel ezelőtt milyenek voltak ezek az ingyenes keleti mmo-k? 10 perc volt mire beléptél aztán szaladgálhattál egy városban kristályokat keresgélve.
    Most meg itt vannak ezek a játékok, nagy ,hangulatos térképekkel no1 grafikával és szemtelenül minden jót ellopnak nyugati társaiktól. Ott van pl a Fury is. Tulajdonképp egy Unreal Tournament rpg karakterekkel.

    És igaza van Frodo-nak is, egy ilyen 'ingyenes' játékra akár a többszörösét is el lehet költeni mint ha előfizetéses lenne. Csak érdekes a szemléltebeli különbség, míg az egyik azt mondja, vedd meg a boltban, és ha nincs bankkártyád, vagy nem vizetsz ki előre még egy kis időt akkor szóba sem állunk veled, a másik meg azt, hogy gyere játssz és ha tetszik és jó akarsz lenni benne akkor fizess. Még azt sem mondom, hogy a második szimpatikusabb, de hosszú távon lehet, hogy az lesz a nyerő.