ZU Online (MMORPG)
  • Probatbicol
    #1
    Remélem nincs még ilyen.
    Open bétá-nál tart ez a meglepően jó minőségű kínai mmo. Hogy ingyenes lesz-e azt nem tudom csak gyanítom.

    Nekem mindig is szinpatikusak voltak az ilyen rajzfilmes grafikájú játékok (pl. XIII, vagy most a Team fortress) ahol a grafika nem abban merül ki, hogy még finomabb legyen az élsimítás, hanem a megrajzolt dolgok legyenek minél szebbek, látványosabbak.

    Ezeket a játékokat elnézve (lásd még Perfect World) gondolkodtam el először komolyabban, hogy Kína tényleg le fogja nyomni pár éven(évtizeden) belül a nyugatot. Mostanában olyan mértékben és minőségben jönnek ki a keleti ingyenes mmorpg-k, hogy a nyugati fizetős társaiknak igencsak fel kell kötni a gatyájukat, ha fel akarják venni a versenyt.

    Szóval a játékról. A grafika nagyon szép, a kezelőfelület kiváló, egyenlőre nem is lagos. 3 érdekesség az elején: 1.karaktermegadáskor meg kell adni a nemzetiséget, és az annak megfelelő chat-szobába automatikusan berak, 2. ez első kvesztekben teszt-szerűen visszakérdezi a tutorialban tanultakat - ez jó ötlet lenne a debilek és a nyelvet nem tudók szűréseére de azért túl könnyűek a kérdések, 3. a questeknél van trace, ami azt jelenti, hogy a quest szövegben vannak linkek, amire kattintva oda szalad a karakter ahova kell.

    Az eleje nagyon könnyű- már-már túlságosan is, 1-2 óra alatt 25-ös lettem,mounttal, úgy hogy szinte minden szöveget elolvastam. Gondolom ez később nehezedni fog.

    Szóval szerintem jó kis játék lesz ez, ajánlom kipróbálásra.