Bonanza Banzai
  • Sawyer2
    #85
    BONANZA BANZAI DVD

    Hihetetlen, de igaz: idén húszesztendős a Bonanza Banzai!
    A legendás trió 1988. május 28-án próbált először a végleges, országos népszerűségű felállásban. A csapat híre a klubsikerek nyomán szájról szájra terjedt, hamarosan rajongók követték minden fellépésre az együttest. Valóságos tömegmozgalom lett a Bonanzából az első lemez, az Induljon a banzáj! című 1989-es első album megjelenése után. 1991-ben pedig már a legnagyobb hazai koncerttermet, a Budapest Sportcsarnokot is megtöltötték. A zenekar megalakulásának kerek évfordulójára jelenik meg az első Bonanza-DVD, rengeteg archív anyaggal, extrákkal.

    Szerepel a korongon a csapat valaha készült összes videóklipje, a koncertrészletek között fellelhető az 1987-es Csillag születik tehetségkutatón rögzített első nyilvános fellépés; a KEK-en felvett amatőrfilm; a ’91-es első BS-előadás és a legendás 1992-es dupla Budapest Sportcsarnok-beli koncert legfontosabb dalai.

    Az extrák között számos korabeli reklámfilm, rengeteg fotó és emlék lelhető fel: igazi retro-kiadvány ez a DVD, minden gyűjtőnek, érdeklődőnek, rajongónak kötelező darab!

    Országos megjelenés: 2008. május 28.

    A kiadvány önmagában és az összes BB-dalszöveget tartalmazó Szavak és csendek verseskötettel együtt kedvezményes csomagban is előrendelhető az Ákos.hu webáruházában.
    FORRÁS: www.akos.hu