assdf#2
"És én így képzelem el a jövőt hogy szerintem ez lessz az oka annak hogy el fog terjedni a felhasználók és a vállalatok körében a VISTA mert nagyon biztonságos mert a mai informatika világban már elengedhetetlen hogy valami megbízható és biztonságos legyen az adathalászok, heckerek, vírusok ellen."
Ezt kifejtenéd bővebben is? Mert ez igy eléggé szalacsis, hogy kérem ez nagyon biztonságos mert nagyon biztosnásog és különben is el fog terjedni mert biztonságos. És különben is a tüzbiztonság nagyon fontos (már ha valaki látta a "tüzbiztoságos" videot) :)
Az xp ugyanolyan biztonságos mint a vista, a hibák többsége user errorra vezethető vissza. Azzal nem nagyon lehet mit csinálni ha a user letölti a nemvagyokvirus.exe-t majd futtatja esetleg ha jelez a virusirtó akkor azt is kikapcsolja és úgy futtatja...
Az adathalászok elleni védelemém hiányáért szintán nem a windows a felelős, hanem a böngésző. És én ugy tudom hogy a vistában is explorer van...
A hackerek ellen meg... azért nem fizetek plusz 60 ezer forintot mert végre kötelező jelszóval ellátni a felhasználói fiokokat...
Szóval mi is az a hude nagy biztonság amit a vista ad?
Esetleg az uac, de azt meg sikerült tipikusan úgy megoldaniuk hogy inkább idegesitő mint biztonságos