Mipi#1
Sziasztok! Elolvastam a cikket és én a Vistáról szóló részről mondanék véleményt. Vista most olyan időszakban van mint anno az XP volt hogy sokan nem szeretik meg rossz meg kopatibilitási hibák vannak. Visszagondolunk ugyanez volt XP-vel is hogy mikor megjelent nem jósoltak neki nagy jövőt meghogy rossz meg kompatibilitási hibák meg stb. Most meg ott tartunk hogy tessék az xp jó let meg minden meg hogy nagyon népszerű stb. Én megérzésem szerint ugyanez lessz a Vistával is hogy sokan meg fogják szeretni. Ennek megvannak az okai is. Most az én tapasztalataimat írom le. Fél éve tértem át a Vistára. Semilyen oka nem volt annak hogy Vistára térjek át csak kíváncsiságból hogy hogy működik. Elején teljesen igazak voltak a híresztelések hogy kompatibilitási hibák voltak meg stb de mára már annyi frissítéseket meg drivereket adtak ki hogy teljesen megbízhatóan működik. Először is a Vista tényleg nagyon biztonságos. És én így képzelem el a jövőt hogy szerintem ez lessz az oka annak hogy el fog terjedni a felhasználók és a vállalatok körében a VISTA mert nagyon biztonságos mert a mai informatika világban már elengedhetetlen hogy valami megbízható és biztonságos legyen az adathalászok, heckerek, vírusok ellen. Röviden így képzelném el a jövőt a VISTÁT illetően. Az XP-ről meg annyit hogy most hogy megjelenik a SP3 ez azoknak lessz jó akik nem engedhetik meg anyagilag maguknak hogy most vegyenek egy szuper gépet amin menne a VISTA de mégis szeretnének egy megbízható operációs rendszert.