ez nem igaz... srácok, azt kell, hogy mondjam, hogy kár volt elbaszni, d enem tudtuk előre... látszik, megint, hogy ijji munka, semmit sem csináltak meg, még mindig belehet lépni, láttam pár európait is fenn, akkor most mivan? szóval a lényeg, hogy nem teljesen volt felesleges az a fekete szombat, de ha nem tesszük még most is tudnánk játszani, rengeteg kedvezménnyel, itt az új mitos cuccokra gondolok, szal érdekes a dolog, de nem hiszem, hogy nagy ötlet volt, persze nem akarok senkit hibáztatni, csak azt akartam mondani, hogy nem a legjobb ötlet volt, de nem baj, jó móka volt legalább az UTOLSÓ nap. az biztos, hogy én még most is játszanék azzal a szarral, mert semmi IP block. én nem tudom, hogy most mivan, de kevesen vannak fenn az biztos, kár- sajnálom, egyetlen játék volt aminek a függője voltam.. és még most is lehetne FoNiX, és hát egy kicsit hiányzik, persze már nem vagyok akkora koczka, és sztem akor se voltam inkább csak DC függő voltam, nagyon szívesen játszanék azzal a szarral újra, de nem tehetem ... drága minden hát mind1 csak gondotlam leírom!