• Voltan
    " A menekülő szerepébe lépő játékos ártatlan embereket üldöz és mészárol le a legváltozatosabb módszerekkel."
    Ez hülyeség. Nem ártatlanokat kell gyilkolni benne, hanem embervadászokat, pszichopatákat, gyilkosokat. És nem kötelező lemészárolni mindenkit. Én szeretem a Manhunt sorozatot, az elsőt végig is vittem, a másodikkal csak most játszok PSP-n, és tetszik. És nagy rajongója vagyok a horrorfilmeknek is. Mégsem öltem meg még senkit, még csak meg sem fordult ilyesmi a fejemben, nálam békésebb ember kevés van.

Azzal viszont egyetértek, hogy a játék magasabb besorolást kapjon, és csak felnőtteknek lehessen eladni. Valóban elég véres, bár igaz, hogy a 2-őt már cenzúrázva adták ki, de azt ki lehet játszani egy file átírásával.
    Amúgy meg akárhogy is nézzük, marha nagy képmutatás ez az amcsik részéről. 17 évesen nem vagy elég öreg ahhoz, hogy véres játékokkal játsz, de ahhoz már épp eléggé, hogy elmenj arabokat ölni, vagy esetleg megdögleni az épp aktuális harácsoló háborújukba. Eh.