Lipi1980#31
Ez a korhatár dolog is olyan szerintem, hogy amit tiltanak, az annál jobban kell a gyereknek.
A génekben max. az van benne, hogy a férifak (az őskorban, és azóta is) vadásznak, és ők gyűjtötték az élelmet, és a nők pedig a gyereket nevelték. Ezért nekik, mármint a nőknek el nem tudnál adni egy ilyen játékot.
Az iskolai mészárláshoz pedig szerintem sincs semmi köze a Manhuntnak, mert azok akik ilyen mészárlásra adjáka fejüket, azok eléggé kifordult emberkék, mert azok azért is képesek lelőni valakit, mert rossz jegyet adott a dolgozatára. Az iskolai mészárlások is jellemzően az USA-ban "divatosak", és azért is nagyrész az ottani törvényhozás felelős... Azokban az országokban, ahol nem engedélyezett a fegyverviselés, ott nincs is ennyi beteg ember...
Valamelyik korábbi hozzászóló a Fűrész sorozathoz hasonlította a játékot, hogyha ezt be kellen tiltani, akkor azt is be kellene. Van igazság benne, hiszen az is hasonlóan beteg, de én azt a sorozotot is imádom, és a Manhuntot is 2-3-szor végig játszottam, és a Manuhunt 2-t is meg fogom szerezni!
Ha most nekem tetszik ez a játék, akkor én is beteg lennék???
Kötve hiszem... Csak ez egy tipikusan olyan játék, amivel le tud(om)tam vezetni az egész nap felgyülemlett feszültséget!
Vagy kínozzak macskát, meg kutyát? Hülye lennék! Inkább a Manhunt 2!!!