• gabeone
    Jó érvek!

Egy japán film jutott eszembe a soraidról, melyben rossz diákokat egy szigetre vittek ki, és arra késztették őket, hogy határidőre egymást öljék meg, vagy mind meghalnak..

A Manhunt első részével magam is játszottam. Végigvittem volna, de egy pontnál elakadtam. 100. próbálkozásra sem sikerült teljesítenem a szintet, és abbahagytam. Annyit mondanék róla, hogy egy érdekes élményt valóban ad a játék, de engem például nem nagyon kötött le. Kicsit unalmas is volt állandóan öldökölni. Szerintem egy játék valóban szórakoztató legyen, a Manhunt mintha 1-2 nap kikapcsolódást adna a világból, de akkor már inkább a GTA-t javasolnám.

De ha a valóság úgy hozná, hogy az életedért kell küzdened, ötleteket valóban lehet meríteni a játékból.. De akkor már inkább önvédelmet tanuljon az ember, és tanulja meg megvédeni magát. Ugye egy-egy ilyen játékbeli akcióhoz kell fizikai erő, teknika. Pl. zacsival megfolytani valakit, bíz nem olyan egyszerű. Olyakor az áldozat az életéért küzd, ami közben rendkívül magas az adrenalin szintje, illetve a fájdalomküszöbe. No de ne rugaszkodjunk el ennyiere a valóságtól, bízzunk benne, ilyenre ma kishazánkban nem lesz szükségünk..