• who am I 7
    Ez rendben van, és most is ati-m van (1950pro), és jobb választás volt szerintem mint a 7900GS...annak idején.VISZONT:amiket néztem játékokban, ott a gt volt a jobb...és amiket játszanék abban is.Most azért mert majd 1-2 csiricsáré játék ami absolute dx10-es lesz, jobban fog futni valamivel...Meg ez is érdekes kérdés számomra.Milyen sebességet fog produkálni egy 3870 komolyabb dx10-es játékokkal?30-40 fps 1920ban?Kétlem..főleg, hogy még mindig NINCSENNEK komoly full dx10es gamék, arról nem is beszélve, hogy egyre több a szar, csak a grafikára mennek rá.krizissel pl 1 órát játszottam aztán delete.Meguntam ennyi.egy kupac kaki,cserébe szép..Szóval, nekem nem csak azt kell, figyelni, hogy mit tömködnek bele technikailag, hanem a gyakorlati hasznát is...és most abban a 8800GT a jobb.HA viszont jön a köv. generáció, és tényleg az ATI-é a kiforrottabb, jobban dx10hez alkalmazkodó technológia akkor őket választom..talán a köv. generációs kártyákon, futni fog normálisan a dx10 is..szerintem ezeken a 3870on meg 8800akon inkább csak, "demo" jellegű a dolog..Persze, maximális részletességre gondolok.Mert Low-ban 1024-ben gondolom, menni fognak jól.