• winnie
    #14
    "Winni, a rengeteg sok feldolgozásból nagyon kevés ami megérte a nyersanyagpazarlást. A Tégla meg nyerhetet felőlem akármennyi díjat, akkor is csak remake ..."

    csak? ezt sosem értettem, hogy mitől lenne alacsonyabb rendű egy feldolgozás. azt senki sem jelentheti ki, hogy egy filmet elsőre csinálnak meg legjobban. lehet, hogy negyedik nekifutásra lesz a legjobb, amikor kijavíthatják az eddigi hibákat.

    de amúgy meg magadnak mondasz ellent. én sem szeretem a feldolgozásokat (csak azokat, amelyeket nem ismerek alapból, haha, önző vagyok), de onnantól fogva, hogy megnézed/megnézem, igenis van értelmük. (innentől kezdve, ha az ember megnézi annak ellenére, hogy fúj rájuk, az egész csak álszenteskedő sírás:)

    és... attól, hogy az oscar vagy a két tűz között gagyi feldolgozás, én még szeretem őket, mivel nem láttam az eredetit. (akkor még.) és irtó sokan a téglát sem látták eredetiben és ezért (is) tartják nagyra a téglát. nehogymár én döntsem el, hogy nincs igazuk:)

    "Elég gáz, hogy folytatások, remakek és képregényfeldolgozáson kívűl alig képes Hollywood produkálni valami értelmeset."

    szerintem az a gáz, hogy kevés filmet vesznek elő újragondolásra. írtam lejjebb is. idén a havi másfeles átlagos sem érte el a remake-ek száma. havonta 20-25 széles körű premier van, így akit nem érdekel a folytatás és a remake, annak van bőven miből merítenie.