PTI
  • Gabosh
    Hi! (topic cimét elrontottam , nem márka hanem lejátszo , de mind1. :D )

Rákerestem itt PTI re , utána csodálkoznom kellet azon hogy még nincs topic ilyen néven (remélem ).

Google ba utána néztem és elég sok dolgot találtam, (ezt a részt nem szükséges elolvasni , nyugodtan hagyd ki ) pl.: PTI (Public Technology Institute) , PTI (Press Trust of India) , PTI (net content)
    , PTI (PTI Technologies Inc.) , PTI (Pittsburgh Technical Institute PTI)
    PTI (Photon Technology International ) PTI m (Public Technology Institute) .... sorolhatnám még oldalakig

Amit eddig összetudtam szedni hogy valami kinai cég ami "ipod" másolatokat gyárt ,amik nemvalami jok.

Én személy szerint egy PTI AM889C készülékkel "rendelkezem" , és már több mint fél éve kitart. Elég sokat használom de eddig jolbirja.
    Keresnék rá firmwaret ,vagy bármit. Az ilyen dolgok sose ártanak, 1-2 honlapot találtam ami ezzel foglalkozik ,de elég csekély adat van rajtuk , igy szinte semmit se tudtam meg.

A topic lényege azlenne hogy személyes tapasztalataitokat a márkával kapcsolatban megosszátok , és linkeket ,esetleg a PTI honlapját ha tudja valaki beirná. :D

Thx előrre, boldog ünnepeket.

( Remélem nincs ilyen topic ,de ha mégis akkor törölhető. )