• marcee
    Én is Rambo-n szocializálódtam, annó huszonegynehány éve, de én csak az első részt szerettem, a második részt már kiskamaszként is nevetségesnek találtam. A harmadikra meg szót se fecséreljünk. Stallone mindig is elkésett egy kicsit a filmjeivel (Rambo 2-vel Vietnam felemlegetése, 3-mal Afganisztán, Rocky IV. a hidegháborúval), ellenben sok nagyon jó filmje van, ami nem is mind akció, de azokat meg nem képes értékelni a szakma. (Oscar, Avenging Angelo, ...) kivétel egyedül a Copland.
    Végülis csak annyit akartam mondani, hogy nagyon fellelkesítettek a trailer-ek, remélem nem csak butyuta nyolcvanasévekbeli népírtás lesz (mint ahogyan azt a Nagy Durranás 2 kiparodizálta), hanem színvonalas akció és a hatvanas éveinek elején járó főhőshöz (illetve színészhez) lesz igazítva a szerep, hogy arra a másfél órára el tudjam hinni a történetet, mert az nekem fontos. :) (A Terminátor 2-ről is tudom, hogy kitaláció, meg lehetetlenség, mégis élvezem tizedszerre is, mert leköt és elhiteti velem a sztorit amíg nézem.)