aki ismeri vagy szereti a hardstyle-t
-
Nah hírek tegnap elég sokat beszélgettünk Macal-al és arra jutottunk, hogy kéne egy magyar csapat ahol vannak jó shuffler-ek akik megtudják mondani mi az amit jól csinál egy kezdő és min kell változtatni. Persze mindenkit felveszünk aki szereti a hardstyle-t és meg akar tanulni shuffle-ezni(ozni):P de mindenképpen kellenek olyanok akik jól csinálják mert másoktól nem lehet tanulni vagyis csak net de azt cseszhetjük szóvala lényeg a lényeg, hogy azt beszéltük kéne egy ilyen csapatot összehozni és utána már jóval egyszerűbb lenne bármiféle szervezés főleg mert elég sok ismerősöm van aki sok mindenben tud segíteni pl hely buli szervezés(kiveszünk valamilyen műv házat és a hely már meg is van példának okáért). Nah gondolkozzatok ezen egy nevet már kitaláltam elég jó lett szerintem ^^
HS=HardStyle=Hungarian Shufflers, szerintem jó:P nah mind1 kéne egy logó elvileg macal dolgozik rajta és sima fekete pulcsira vagy akinek kell bármiliyen pulcsira rá lehet nyomni. Nah tudom picit előre szaladtam hogy már banda név meg logó meg nem tom de legalább látszik valami összetartás mert hát lássuk be Mo-ban nem túl sok az ilyesféle kezdeményezés na de mind1 is. Remélem felkeltettem érdeklődéseket és fantáziátokat valamint ha szeretnétek csatlakozni akkor msn-en:daniel5091&hotmail.com-on elértek remélem minél többen fogtok jelentkezni.
Ui.: én még nem vagyok pro sőt még jónak sem vagyok mondható mert épp csak pár hete kezdtem el gyakorolni de a zenét már évek óta hallgatom csak a tánc most tetszett meg ennyire és szeretnék megtanulni shuffle-ezni. Nos ez van sok szeretettel várom mindenki jelentkezését!!!!!