assdf#48
A dolog úgy néz ki a valóságban hogy az embernek van egy számitógépe.
Aztán arra gondol hogy kiprobálja a linuxot. Aztán rájön arra hogy ez vagy az a hardware nem megy valamilyen oknál fogva (pl nincs driver és ez hiába nem a linux hibája akkor sem megy). Ezután valaki felteszi a kérdést hogy miért nem néztem meg hogy mit támogat a linux.
Erre a politikailag inkorrekt válasz az hogy: a f@szért mert előtte windowsom volt és nem gondoltam arra hogy fel akarom rakni a linuxot is de úgy gondoltam ha a windows megy rajta akkor a linux is fut :)
nedudu:
elárulnád ohgy milyen speciális feladathoz árult számitógépet lehet kapni a boltban? Mert igy speciel első ránézésre a számitógép pont nem feladatorientelt eszköz hanem multifunkcionális eszköz. Legalábbis nem tudok olyanról hogy ez a gép csak internetezéshez jó, ez meg csak skype-re, emez meg csak office-ra...
És tudtommal a linuxra sincs ráirva hogy ez csak ehhez a géphez jó...
Amire te gondolsz az csak vállalati környezetben állja meg a helyét, miszerint tudom hogy egy web szervert akarok használni és akkor arra legjobb egy linux+apache. Vagy hasonló. De egy home usernek mond már azt hogy mondja meg mi a feladata... :)