• Gladiator
    #33
    afrikai falvakba minek ilyen? ha nincs elég áramuk, hogy rendes gépet használjanak, akkor valszeg a számítógéphez, ami 50x annyit fogyaszt, sem lesz.

    ettől függetlenül szerintem jó ötlet. sokan elég korlátoltak itt, főleg babajaga, aki már valami fájdalamsan buta és szűklátókörű.
    ez egy tanulmány fényképezőgép. nem azért csinálták, hogy majd ezzel lenyomják a többi gyártót, hanem kísérleteztek. ez így persze tényleg nem sokat ér, de ha tovább fejlesztik lehet, hogy majd egy tekeréssel lehet 10 képet csinálni. szar az optikája? nem is azon volt a hangsúly, hanem azon, hogy kézzel fel tudd tölteni. valószínűleg, majd amikor már olyan állapotban lesz ez a technika, hogy piacradobják, akkor valami normális géphez fogják rakni, nem egy vga kamerához, vagy nem tom milyen van benne. semmilyen újítás sem lesz egyből tökéletes, próbálkozni kell. aztán az is lehet, hogy az egészből nem lesz semmi, na és akkor mi van? puff... kismillió dolgot fejlesztenek, ami eleinte jónak tűnik aztán rájönnek, hogy mégsem működik. a biodieselnek is volt 50 elődje, egyik sem volt jó valamiért, aztán most már használható állapotban van és kapható.