• NEXUS6
    Mondjak valamit!?;)

Én tényleg hiszek abban, hogy a Marson van egy nagyon kicsi, nálunk sok tekintetben fejlettebb, de súlyos válságban élő humanoid nép. Nekem jó a fantáziám és emellett vagyok annyira objektív, ha valaki egy rakéta siló helyét és egy idegen ürhajót is megtalál távolbalátás módszerével, akkor mivel a rakétasilót 80%-os hatékonysággal megtalálja, akkor az idegen űrhajót is elfogadom valószínűnek!

Szal úgy tűnik vannak, de jelenleg ezeken a képeken a Mars felszínén kb annyira nyílvánvalók az értelmes lények tevékenységének jelei, mintha valaki az Antarktiszt nézegetné kb 10m-es felbontással. Ilyen minőségben hiába áll az ott levő nemzetközi kutatócsoport csoportképet és integet széles mosollyal az arcán az ég felé, talán ha egy pacának látszanak a másik 5 mrd másik paca mellett.

Szal ezeken a képeken annyi értelmes élet sincs mint egy szeméttelepen. Ha a marsi civilizáció el akar bújni, simán megteheti. Márpedig ha ők vannak mondjuk 100 000-en, akkor marhára be lehetnek xarva, hogy tőlük lámaköpésre él egy 6 mrd főt számláló, primív, bunkó, agresszív civilizáció. Lehet hogy már csak 30-40 évet kell kibírniuk és ide jöhetnek királynak, mert mi addig kinyírjuk magunkat.
    Addig meg szépel el vannak ők, és röhögnek a mi kis szondáinkon, meg azon a két kis holdautón, amire a NASA olyan büszke. Majd ha lejár a szavatosságuk, valamelyikük hazaviszi a gyerekének jáccani!

;)))