• NEXUS6
    #17
    Na ja. Eddig olyan furcsa érzésem volt, hogy mindenki csak tépi a száját a drágaság miatt, és már azt hittem, hogy csak én emléxem rosszul, amikor arra gondolok, hogy örültem mint állat, amikor a Mátrixot, vagy a Radiátort 3-4 ezer forintért meg tudtam venni;)))

    És aztán jön mindenki azzal, hogy dehát milyen xarok ezek az új formátumok, meg nem is előre lépés, meg valamelyik formátum gazdái maga a megtestesült gonosz, a másik meg angyal termmészetesen, mellesleg le van xarva az egész, mert úgy is a letöltésé a jövő (persze utána azt is kiírja az ember az 100 Ft-os adathordozóra;), aztán egyesek szerint meg csúnyaság hogy ilyen elavult formátumban meg olyan formátumban vannak a filmek, deközben meg aki letölt ugye az az eredeti tömörítettet is csökkentett minőségben nézi.

    Monnyuk, a magam részéről viszont mióta először hallottam a HDTV-ről (úgy 20-25 éve) mindíg is erre vártam, hogy végre ne kelljen vakoskodni a sztandard PAL/NTSC felbontásokon. És azt tartom nevetségesnek, hogy a VHS után volt még egy DVD-nek nevezett "gagyiság" is, ami max hangban adott valamit, feltéve, ha az ember kiépítette az igazán jó minőségű rendszert hozá. Számomra elég furcsa, hogy valaki ahhoz méri az árakat, gyak az egész értékét, amikor ez előrelépés, és a DVD nem volt az igazából.
    Szerintem.