Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nyilvan mindig mindenbol a "minel nagyobb" a celszeru, csak ezt bizonyos buildeknel jobban meg lehet tenni, mint masoknal. :) (de ebbol azert nem szoktak olyan oriasi kulonbsegek adodni a kulonbozo buildek kozott, az alapjan amit eddig lattam, mondjuk max nehanyszoros, pl masfel-2-szeres) Ezeket a build-eket set es legendary targytulajdonsagok, ehhez belott/ezekre raerosito skillek/passzivok, es ezekhez legmegfelelobb gem-ek, paragon stat-ok, elsodleges-masodlagos targytulajdonsagok adjak (nem biztos h mindent felsoroltam). Egy kritikus elemet eltavolitva egy build lenyegeben osszeomlik.
Ja, es idonkent jon egy patch, ami nagyban fel tudja kavarni a dolgokat, rendszeresen uj vagy megvaltoztatott legendary/set tulajdonsagok, aztan most 2.3-nal a kanai's cube, meg amiket most 2.4-rol hallani lehet...
Csak egy pelda: ennek a targynak a full set tulajdonsaga ez: "Your Spirit Generators increase the weapon damage of Dashing Strike to 12500% for 6 seconds."
Jol latod: tizenketto ezer otszaz szazalek. Es a vicc, hogy ezzel egyutt sem erre epul most a legjobb monk build, mert ott van peldaul a generator build :)
Es de, endgame-en eleg rovid ido alatt osszefut az ember lenyegeben minden neki valo set es legendary targgyal, szoval lazan osszegyujtheti az ember az osszes neki valot - amig befer a ladikoba :) 1-1 targy szokott tenyleg ritka lenni, de a legtobb targynal nem az a kerdes, hogy ledobjak-e, hanem, hogy milyet dobtak, milyen tulajdonsagokkal/rollokkal, ancient-e, stb. Igy mas buildekre atallasnal sem az a nehez altalaban, hogy meglegyenek hozza a targyak, hanem hogy jo tulajdonsagokkal legyenek meg, mert mas buildekhez mas tulajdonsagok vannak prioritasban.
Nem nagyon nezegettem mostanaban calculatorokat, de ennyi dolgot figyelembevenni szerintem nem nagyon tudnak. Hogy melyik a pillanatnyi legjobb build, azt tobbnyire onnan latni, hogy ranezel a greater rift toplista tetejere :)
Konkretabb leirasokat buildekkel kapcsolatban pedig peldaul itt talalsz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.19. 23:28:15